Дървено-Алуминиева Дограма

Предимства на покритията от Серия Силк

  • Ново поколение покрития със синхронизирана структура
  • Изработени с внимание към детайла от висококачествен фурнир
  • Висока устойчивост на наранявания и драскотини
  • Без промени и вариации в цвета вследствие излагане на светлина
  • Добавят нова стойност на вашите прозрци, като перфектно се сливат с обзавеждането и вратите във всяка стая

Вижте Предимствата

Предимства на покритията от Серия Силк
Показател Ново поколение твърдо покритие Традиционно течно покритие
Еднаквост на цвета на покритието
Равномерна дебелина на покритието
Висока устойчивост на наранявания
Водоустойчивост
Резистентност към петна
Непроменящ се цвят във времето

Серии Дървено-Алуминиева Дограма

Серията magis40 се характеризира с изчистен тънък и елегантен дизайн. Непринуденост и функционалност, които се постигат чрез преследване на изчистени, минималистични форми, съчетани с рационалното използване на естествени суровини. По-голяма остъклена повърхност, по-малка дървесна част: светлината е главният герой. Възможност за монтаж на троен стъклопакет с ширина до 50 мм. Magis 40 постига модерна визия за фасадата, подкрепена с високи топло и шумо изолационни показатели.

Серията Стандарт е характерна с класическата, традиционната визия на външният облицовъчен алуминиев профил. Тя позволява поставянето на двоен или троен стъклопакет.

Серията Flat е характерна с изчистените линии на външният облицовъчен алуминиев профил. Тя позволява поставянето на троен стъклопакет с широчина до 50 мм. Модерна визия за фасада подкрепена с най – добри изолационни показатели.

Вратите с повдигане и плъзгане са отлично решение. Естетични и функционални. Те създават изключително просторна среда, тъй като при тях няма ограничение за размера на отвора. Плъзгащите се врати могат да бъдат интегрирани и комбинирани с всеки друг тип отваряне и да се адаптират към всеки дизайн.

Термо е система с вградени XPS профили и разполага със сертификат за пасивен прозорец от международният институт за изпитване на дограма в Rosenheim Германия.